Klik op http://m.ns.nl voor de mobiele versie van de NS site.

Aanvraag OV-verklaring NS-Abonnementhouder

Ja, ik koop regelmatig een NS-Abonnement en reis met het openbaar vervoer naar mijn werk. Ik wil graag een OV-verklaring ontvangen voor de Belastingdienst.

Periode aanvraag


N.B. U kunt pas een OV-verklaring aanvragen als het jaar is afgerond.

Abonnementkeuze

Persoonlijke gegevens

dd-mm-jjjj
1234AB


Hier kunt u aangeven of u informatie van NS wilt ontvangen. Wanneer u niet wilt dat NS u benadert met informatie of verzoeken, kunt u de vinkjes uit laten staan.


In iedere e-mail van NS staat een link waarmee u zich heel eenvoudig weer kunt afmelden voor het ontvangen van dit soort e-mails. ?

Privacybeleid NS

Voor het kunnen accepteren van uw aanvraag vraagt NS Groep N.V. uw persoonsgegevens. NS Groep N.V. gebruikt deze gegevens o.a. voor relatiebeheer en om u te informeren over voor u relevante diensten en producten van NS Groep N.V. en haar werkmaatschappijen en samenwerkende partners. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.Wat is dit?

popup sluiten

Bijvoorbeeld actuele informatie over de dienstregeling, ernstige storingen, calamiteiten en nieuwe of gesloten stations.

Wat is dit?

popup sluiten

Bijvoorbeeld exclusieve kortingsacties en informatie over nieuwe producten en diensten van NS. Link naar een voorbeeld van de NS-Nieuwsbrief.

Wat is dit?

popup sluiten

U kunt worden uitgenodigd om lid te worden van het klantenpanel van NS en ongeveer 1x/jaar kunt u uitgenodigd worden om mee te doen aan klant(tevredenheids)onderzoek, mee te denken over nieuwe initiatieven van NS.

Wat is dit?

popup sluiten

Ontvangt u onze e-mails meer dan 1 keer op hetzelfde e-mailadres? Dan wordt het e-mailadres gebruikt door verschillende klanten van NS. In dat geval moeten de verschillende gebruikers zich apart afmelden. Anders blijft u onze e-mails ontvangen.

OV-chipkaartnummer/NS-stamkaartnummer

 
 
 

NB: Uw NS-stamkaartnummer zijn de vier cijfers en twee letters op uw stamkaart of, wanneer u een OV-chipkaart heeft, de laatste zeven cijfers van het nummer linksonder op uw kaart.

Trajectgegevens

 
 

 
 

 
 


N.B. Heeft u géén Maandtrajectabonnement, vul dan het traject in waarop u het meest heeft gereisd.

Aantal zones alleen invullen indien u een aanvullend stads-/streeksupplement heeft, niet voor Sterabonnementen.

Registreren Wissen